Geschiedenis van het familiebedrijf

De geschiedenis van tegelzettersbedrijf van der Teems gaat terug naar 22 mei 1971, toen de heer Ad van der Teems zijn onderneming startte. Ad werd daarbij wel bijgestaan door zijn vrouw Cobi van der Teems, die een deel van de administratie op zich nam.

Wat destijds begon als een kleine eenmanszaak, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een tegelzettersbedrijf dat in de omgeving bekend staat als een onderneming die kwalitatief goed tegelwerk levert, en daarom veelgevraagd is. Dat is ook de aanleiding geweest van het in dienst nemen van diverse personeelsleden, gemiddeld 3 mensen in een periode van 25 jaar.

Beide zoons zijn in de loop der jaren ook in dienst gekomen van het bedrijf en opgeleid door hun vader. Gerrit is gestart in 1989, zijn broer Henri in 1993. Aanvankelijk in loondienst, en vanaf 2000 zijn zij officieel mede-eigenaar. Zo is het bedrijf een VOF geworden.
Inmiddels is Ad met pensioen en wordt het bedrijf gerund door Gerrit en Henri. Wat in elk geval is gebleven, is het streven naar kwaliteit, de goede naam van het bedrijf en het vakwerk dat geleverd wordt.

Gerrit van der Teems

Gerrit van der Teems

Gerrit van der Teems (1969)

Tegelzetter

Verantwoordelijk voor boekhouding & Facturering

Tel. 06-21202380

Henri van der Teems

Henri van der Teems

Henri van der Teems (1975)

Tegelzetter

Verantwoordelijk voor aannemen opdrachten en maken offertes.

Tel. 06-51243313